Haussa taksiyrityksen toiminnanohjausjärjestelmä?

Ota Ajomestari töihin.

Integraatiot ja lisätoiminnot

Ajomestarin yhdistäminen toiseen järjestelmään

Jos yrityksellä on käytössään muita järjestelmiä tai ohjelmistoja, joiden kanssa Ajomestarin tulisi kommunikoida, toteutamme tarvittavat liittymät sopimuksen mukaan. Ohjelmistossa on valmiit liittymät useisiin palkanlaskenta- ja reskontrajärjestelmiin. Lisäksi olemme toteuttaneet liittymiä esimerkiksi ajotietokoneisiin ja reittisuunniteluohjelmiin.

Yrityskohtaiset lisätoiminnot

Yritysten tarpeet voivat olla saman toimialankin sisällä hyvin erilaiset ja muuttuvat usein ajan kuluessa. Sen lisäksi että kehitämme Ajomestaria jatkuvasti toimialalla tapahtuvien muutosten mukaan, tarjoamme asiakkaillemme myös yrityskohtaista sovelluskehitystä erillispalveluna. Jos yrityksenne esimerkiksi laajentaa toimintaansa vaikkapa sellaisiin toimintoihin, jotka eivät perinteisesti kuulu päätoimialan piiriin, olemme tarvittaessa mukana kehittämässä uuden tilanteen vaatimia sovelluksia.

Uutta Tutustu toiminnanohjauksen tulevaisuuteen: Miles ERP

Tämä sivusto sisältää yleisluonteiset kuvaukset Ajomestari-tuotteistamme. Ota yhteyttä niin annamme lisätietoja ja autamme kokoamaan juuri teidän yrityksellenne sopivan ohjelmistopaketin.

Yhteistyöterveisin,
Hannu Korkalainen
Macons Oy

Kerro kaverille
Tuotteet