Haussa taksiyrityksen toiminnanohjausjärjestelmä?

Ota Ajomestari töihin.

Toiminnanohjausjärjestelmä

Yksi järjestelmä hoitaa kaiken

Toiminnanohjausjärjestelmä tai lyhyemmin ERP (Enterprise Resource Planning) on erilaisia osatoimintoja yhdistelevä ohjelmistokokonaisuus, joka auttaa keskittämään yrityksen tiedonhallinnan yhteen paikkaan. Esimerkiksi Ajomestarissa yhdistyvät kaikki kuljetusyrityksen keskeiset toiminnot kuten muun muassa tilausten hallinta, ajojärjestely, laskutus, ajonvälitys ja työvuorosuunnittelu.

Säästää aikaa ja rahaa

Etenkin silloin kun yrityksen toiminta on laajamittaista, toiminnanohjausjärjestelmän käyttö lisää merkittävästi kustannustehokkuutta ja tekee informaation käsittelystä selkeämpää ja luotettavampaa. Tämän ovat huomanneet käytännössä myös useat pk-yritykset hoidettuaan toimintaansa pitkään erinäisillä erillisillä ohjelmilla, joiden välillä tieto ei kuitenkaan välttämättä kulje aivan saumattomasti - mikä aiheuttaa turhaa lisätyötä ja harmaita hiuksia.

Siirtyminen toiminnanohjausjärjestelmän kaltaisen laajan kokonaisuuden käyttöön voi tuntua haastavalta, mutta siihen kuluva aika on pian maksettu takaisin. Omalta osaltamme pyrimme helpottamaan Ajomestarin käyttöönottoa tarjoamalla kattavan koulutuksen ja jatkuvan tuotetuen. Järjestelmämme ovat myös saaneet käyttäjiltä myönteistä palautetta helppokäyttöisyydestään ja havainnollisuudestaan.

Uskallammekin sanoa, että Ajomestari on varma valinta kuljetusalan toiminnanohjaukseen.

Uutta Tutustu toiminnanohjauksen tulevaisuuteen: Miles ERP

Ohjelma itsessään vaikutti visuaalisesti selkeältä ja helppokäyttöiseltä. Sisältö oli rakennettu selkeästi asiakkailta saatujen käyttökokemusten pohjalta.
(Väänänen 2011)

Kerro kaverille
Tuotteet